无锡中考网
无锡站
快捷导航   无锡中考政策指南  历年中考分数线  中考成绩查询   热门中考资讯   中考小道消息   历年中考真题及答案   历年中考作文大全   中考说明   无锡高中   返回首页

您现在的位置:中考无锡站 > 初一年级 > 练习题 > 初一英语练习题 > 正文

牛津英语七年级第三单元:Let’s celebrate 练习及答案

来源:无锡中考网整理    作者:无锡中考网    2013-03-02 16:06:37

标签:牛津 英语 年级 单元 Let celebrate 练习 答案说两句

一、根据中文提示写出单词, 每空一词

  1. At Halloween we wear _______________ (特殊的) costumes with masks.

  2. June 1 is ________________ (儿童) Day.

  3. It’s ___________ (通常) cold in December in Beijing.

  4. There are four ___________ (季节) in a year. The hottest one is summer.

  5. I will visit some beautiful cities _______________ (在……期间) my summer holiday.

  6. We should get on well with our ____________ (邻居) and help each other.

  7. Mary is so ________________ (兴奋的) when she hears the news.

  8. I want to have my ________________ (自己的) house when I grow up.

  9. They will go _____________ (穿过)the forest tomorrow.

  10. Don’t ___________ (喊叫). Your father is sleeping.

  二、翻译词组

  1. 看病___________________________ 2. 切出眼睛的形状______________________

  3. 西方的人们_____________________ 4. 以多种方式 ________________________

  5. 在国庆节_______________________ 6. 十分钟的学习时间 ___________________

  7. 学习法语_______________________ 8. 在春天 _____________________________

  9. 观看狮子舞_____________________ 10. 传统的中国食品_____________________

  三、选择填空

  ( )1. Could I have ________ stamps? Sorry, I don’t have _______.

  A. some; any B. any; any C. some; some D. any; some

  ( )2. What do you do ______ National Day?

  A. in B. for C. with D. by

  ( )3. We like to eat ______ at the Dragon Boat Festival.

  A. rice B. pumpkins C. rice dumplings D. dumplings

  ( )4. _____ do you like this film so much? Because it’s fun.

  A. How B. What C. Which D. Why

  ( )5. April comes after _______.

  A. May B. January C. March D. July

  ( )6. If he ______ come tomorrow, I will call you.

  A. doesn’t B. isn’t C. won’t D. isn’t going to

  ( )7. I get up ______ six _____ every morning.

  A. at; on B. on; in C. at; / D. in; /

  ( )8. Women’s Day is on ___________.

  A. March 8th B. April 1st C. June 1st D. May 4th

  ( )9. — Would you like some hamburgers?

  — ________. I am full. I can’t eat any more.

  A. Yes, please B. Sure C. No, thanks D. Not at all

  ( )10. — ________ do you go to the Reading Club?

  — Twice a week.

  A. How long B. How much C. How often D. How many

  ( )11. They are getting ready _____ Halloween.

  A. for B. on C. to D. at

  ( )12. — Happy New Year! — ________.

  A. Thank you B. The same to you C. That’s all right D. Not at all

  ( )13. ______ bag is this? It’s Helen’s.

  A. Which B. Where C. Whose D. Who

  ( )14. Don’t play a trick ____ him.

  A. at B. on C. to D. for

  ( )15. What ______ just now?

  A. did he happen B. he happened C. happened to him D. happened him

  ( )16. People wear strange costumes ________ masks at Halloween.

  A. of B. with C. on D as

  ( )17. Can you _______ a lantern ______ of a pumpkin?

  A. put; in B. make; out C. give; to D. let; think

  ( )18. Do you know _____?

  A. who is he talking with B. what’s his name

  C. who we are D. what can he do

  ( )19.Jason and I enjoy ______ music very much.

  A. hear B. listen to C. hearing D. listening to

  ( )20. My brother was born _______ August 25,1990.

  A. in B. on C. at D. for

  四、用单词的正确形式填空

  1. It is not nice ________________ (play) a trick on your mother.

  2. I want to help my uncle _________________ (paint) his Easter eggs.

  3. Why do you like _______________ (fish) so much?

  4. Look at my pumpkin lantern’s ________________ (tooth) . They are very much.

  5. There is a boy _______________ (call) Jim in our class.

  6. They celebrate Christmas by_______________ (give) presents to each other.

  7. Look, the sun is ________________ (shine) brightly.

  8. We spend one hour ________________ (do) our homework every day.

  9. He came here _______________ ( get) his book.

  10. He likes cooking. And he is a good ________________ (cook).

  五、翻译句子

  1. 李平打算在3月12日上午和他的同班同学一起植树。

  _________________________________________________________________________

  2. 感谢你为我们煮一顿丰盛的晚餐。

  _________________________________________________________________________

  3. 每年在家里我要举行生日聚会。

  _________________________________________________________________________

  4. 你父亲长什么样子?

  ________________________________________________________________________

  5. 作为一名学生,我们应该努力学习。

  ________________________________________________________________________

  6. 每天你何时带他在公园散步?

  ________________________________________________________________________

  7. 你最喜欢的节日是什么?中秋节。

  ________________________________________________________________________

  8. 在6岁时,我开始学游泳。

  ________________________________________________________________________

  9. 你为什么像那样装扮?

  ________________________________________________________________________

  10. 在圣诞节我们收到很多的卡片和礼物。

  ________________________________________________________________________

  六、书面表达

  假如你是李刚,请根据下面要点提示给你的美国笔友汤姆写一封信。向对方介绍中国传统节日——中秋节。(注意书信的格式,60字左右)

  提示:1. 中秋节通常在9月或10月到来。

  2.商店里有很多种月饼,如:肉馅的、坚果馅的、蔬菜馅的等等。

  3.在中秋节夜晚,人们喜欢坐在露天,边吃月饼边赏月。

  4.中秋节也是家人团聚的节日。

  Dear Tom,

  _______________________________________________________________________

  _______________________________________________________________________

  _______________________________________________________________________

  _______________________________________________________________________

  Yours

  Li Gang

  7A Unit 3 参考答案

  一、根据中文提示写出单词, 每空一词

  1.special 2.Children’s 3.usually 4.seasons 5.during

  6.neighbours 7.excited 8.own 9.through 10.shout

  二、翻译词组

  1. see a doctor 2. cut out shapes for eyes

  3. people in the west 4. in many ways

  5. on National Day 6. 10-minute study time

  7. learn French 8. in spring

  9. watch lion dance 10. traditional Chinese food

  三、选择填空

  1.A 2.B 3.C 4.D 5.C 6.A 7.C 8.A 9.C 10.C

  11.A 12.B 13.C 14.B 15.C 16.B 17.B 18.C 19.D 20.B

  四、用单词的正确形式填空

  1. to play 2. paint 3. fishing/ fishes 4. teeth 5. called

  6. giving 7. shining 8. doing 9. to get 10. cook

  五、翻译句子

  1. Li Ping is going to plant trees with his classmates on the morning of March 12th.

  2. Thank you for cooking a good supper for us.

  3. Every year I have a birthday party at home.

  4. What does your father look like?/ What is your father like?

  5. As a student,we should work hard.

  6. When do you take him for a walk in the park every day?

  7. What is your favourite festival? Mid-Autumn Day.

  8. At the age of six,I began to learn swimming. / I began to learn swimming when I was six.

  9. Why do you dress up like this?

  10. At Christmas we get many cards and presents.

  六、书面表达

  Dear Tom,

  Mid-Autumn Day is a Chinese traditional festival. It usually comes in September or October. In the shops there are many different kinds of mooncakes, some with meat in them, some with nuts in them and some with vegetables in them. On the evening of that day, people like sitting in the open air. They eat mooncakes and look at the moon. Mid-Autumn Day is a festival that families get together.Everyone in China like it.

  Yours

  Li Gang

   欢迎使用手机、平板等移动设备访问无锡中考网,2017中考一路陪伴同行!>>点击查看

  • 欢迎扫描二维码
    关注中考网微信
    ID:zhongkao_com

  • 欢迎扫描二维码
    关注奥数网微信
    ID:aoshu_2003

热门推荐

热门专题

  • 2016无锡中考特别策划
  • 2016无锡中考录取分数线
  • 2016无锡中考查分时间及方式

[中考资讯]2016无锡中考现场特别报道

[中考作文]2016无锡中考作文题目及范文

中考报考

中考资讯

中考政策

志愿填报

中考体育

中招计划

中考分数线

中考备考

中考真题

中考一模

中考说明

中考作文

中考复习

中考状元

杯赛竞赛

物理竞赛

化学竞赛

数学竞赛

重点高中

荡口中学

光华学校

广瑞高级中学

东方国际学校

梅村高级中学

前洲高级中学

初中试题库

期中试题

期末试题

月考试题

单元测试

模拟试题

中考压轴题

工具大全

中考报考时间

中考分数线

中考成绩查询

中考满分作文

中考状元

中考志愿填报

关注中考网微信,将中考资讯一网打尽!! 收藏 建议 顶部