无锡中考网
无锡站
快捷导航   无锡中考政策指南  历年中考分数线  中考成绩查询   热门中考资讯   中考小道消息   历年中考真题及答案   历年中考作文大全   中考说明   无锡高中   返回首页

您现在的位置:中考无锡站 > 初一年级 > 练习题 > 初一英语练习题 > 正文

牛津英语七年级第二单元:My day 练习及答案

来源:无锡中考网整理    作者:无锡中考网    2013-03-02 16:06:01

标签:牛津 英语 年级 单元 My day 练习 答案说两句

一、根据中文提示写出单词, 每空一词

  1. ___________(星期三) is the fourth day of a week.

  2. Did you have a good _____________(睡觉) last night?

  3. I often read ______________(报纸) after supper every day.

  4. Excuse me, can you tell me the way to the _______________(博物馆)

  5. How many _______________(图书馆) are there in your school?

  6. He _______________(花费) one and a half hours watching TV yesterday.

  7. Lucy didn’t go to school yesterday _____________(因为) she was ill.

  8. There are two __________________(排球) matches on TV.

  9. Some dogs just don’t know how to have _____________(乐趣).

  10. Listen! They are _____________(聊天) in the next room.

  二、翻译下列词组

  1. 一周两次 --________________________ 2. 在操场上--__________________________

  3. 互相交谈--_________________________ 4. 做飞机模型--________________________

  5. 期盼做某事--_______________________ 6.在网球场--___________________________

  7. 会见西蒙--_________________________ 8.问题的答案--_________________________

  9. 始终 -- _________________________ 10. ……的一个成员--___________________

  三、选择填空

  ( )1. It’s time ________.

  A. for school B. to school C. to go to school D. of school

  ( )2. What does your sister look like? She has _______in a ponytail.

  A. black hair B. black hairs C. yellow hairs D.a yellow hair

  ( )3. This story happened _______ a rainy day.

  A. at B. in C. on D./

  ( )4. Do you spend some time _______ a film every week?

  A. on B. in C. seeing D. A and C

  ( )5. I don’t like the colour of the coat.Would you show me _______ one?

  A. other B. the other C. another D. others

  ( )6. Please ______me an e-mail soon.

  A. send B. bring C. take D. forget

  ( )7. All of us must keep our eyes ______.

  A. close B. closed C. closing D. to close

  ( )8. It's great fun _______by plane

  A. traveling B. to travel C. for traveling D. for travel

  ( )9.The shoes are for _______ .

  A. me and you B. you and me C. I and you D. me and he

  ( )10. Can I ask you_______about your school?

  A. something B. anything C. some things D. any things

  ( )11. Sorry,I forgot _______my English book here?

  A. to take B. to bring C. to get D. bringing

  ( )12. Jack is _______to join the army

  A. tall enough B. big enough C. old engouh D.enough old

  ( )13. — Who's the man over there? — Which man?

  — _______in a white shirt.

  A. It's B.The one C. One D.That

  ( )14. — Didn't you come to school by bike?

  — _______. My bike was broken.

  A. Yes, I did B. No, Ididn't C.Yes, I didn't D.No, I did

  ( )15. — _______ your teacher pleased with your homework? — I think so.

  A. Does B. Is C. Do D. Has

  ( )16. My English teacher often helps me_______my English.

  A. at B. in C. for D. with

  ( )17. They are having trouble_______maths.

  A. with B. learning C. in D. A and B

  ( )18. The apples on the tree are too high for him to_______.

  A. get B. reach C. arrive D. get to

  ( )19. He doesn't know how_______.

  A. make a study plan B. to make a study plan

  C. to make a plan study D. making a study plan

  ( )20. There is a light in the room.Please_______.

  A.to turn on it B.turn it on C.turn on it D.to turn it on.

  四、用所给单词的正确形式填空

  1. _______Ann_______(look) like her mother?

  2. It's_______________(hot)in Beijing than in xi'an in summer.

  3. There isn't anything __________________(worry)about.

  4. This is a very_________________(interest)film.

  5. A year _______________(have)twelve months.

  6. All my friends are_______________(real)great.

  7. Thanks for________________(help)me.

  8. Peter won the_______________(one)prize in the match.

  9. I have a friend________________(call)Ann.

  10. We are looking forward to______________(hear)from you.

  五、翻译句子

  1. 星期二下午你忙吗? 不忙。

  ______________________________________________________________________________

  2. 七年级一班有四十多个学生。

  ______________________________________________________________________________

  3. 他每周花大约五个小时打篮球。

  ______________________________________________________________________________

  4. 你不应该看太多的电影和电视。

  ______________________________________________________________________________

  5. 我和彼得都喜欢看卡通片。

  ______________________________________________________________________________

  6. Ann没有许多时间和同学一起玩。

  ______________________________________________________________________________

  7. Jim有计算机方面的专长,他每星期四下午去计算机俱乐部。

  ______________________________________________________________________________

  8. 别忘了明天把作业带来。

  ______________________________________________________________________________

  9. 我可看看那只电子狗吗?

  ______________________________________________________________________________

  10. 要在半小时内画完这幅画太难了。

  ______________________________________________________________________________

  六、书面表达

  假设你是林涛,你想给你的朋友Tom发一份邮件,说说你的学校生活.

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  7A Unit 2 参考答案

  一、根据中文提示写出单词, 每空一词

  1. Wednesday 2. sleep 3. newspapers 4. museum 5. libraries

  6. spent 7. because 8. volleyball 9. fun 10. chatting

  二、翻译下列词组

  1. twice a week 2. on the playground

  3. talk to each other/ chat with each other 4. make model planes

  5. look forward to doing 6. at the tennis court

  7. meet up with Simon 8. the answer to the question

  9. all the time 10. a member of …

  三、选择填空

  1.A 2.A 3.C 4.D 5.C 6.A 7.B 8.B 9.B 10.A

  11. B 12.C 13.B 14.B 15.B 16. D 17.D 18.B 19.B 20.B

  四、用所给单词的正确形式填空

  1.Does look 2.hotter 3.to worry 4.interesting 5.has

  6.really 7.helping 8.first 9.called 10.hearing

  五、翻译句子

  1. Are you busy on Tuesday afternoon?No,I’m not.

  2. There are over forty students in Class One,Grade Seven.

  3. He spends about five hours playing basketball every week.

  4. You shouldn’t watch too many films or too much TV.

  5. Peter and I both like wacthing cartoons.

  6. Ann doesn’t have much time to play with his classmates.

  7. Jim is good with computers.He goes to the Computer Club every Thursday afternoon.

  8. Don’t forget to bring your homework tomorrow.

  9. May I have a look at the e-dog?

  10. It’s too difficult to finish drawing the picture in half an hour.

  六、书面表达

  Dear Tom,

  My name is Lin Tao.I like my school. There are a lot of things to do at school.

  We go to school from Monday to Friday.We have four lessons in the morning and two in the afternoon. We don’t have much homework every day.But we have many after-school activities.I like sports. I often play football after school. The school life is colourful and I love it.

  Lin Tao

   欢迎使用手机、平板等移动设备访问无锡中考网,2017中考一路陪伴同行!>>点击查看

  • 欢迎扫描二维码
    关注中考网微信
    ID:zhongkao_com

  • 欢迎扫描二维码
    关注奥数网微信
    ID:aoshu_2003

热门推荐

热门专题

  • 2016无锡中考特别策划
  • 2016无锡中考录取分数线
  • 2016无锡中考查分时间及方式

[中考资讯]2016无锡中考现场特别报道

[中考作文]2016无锡中考作文题目及范文

中考报考

中考资讯

中考政策

志愿填报

中考体育

中招计划

中考分数线

中考备考

中考真题

中考一模

中考说明

中考作文

中考复习

中考状元

杯赛竞赛

物理竞赛

化学竞赛

数学竞赛

重点高中

荡口中学

光华学校

广瑞高级中学

东方国际学校

梅村高级中学

前洲高级中学

初中试题库

期中试题

期末试题

月考试题

单元测试

模拟试题

中考压轴题

工具大全

中考报考时间

中考分数线

中考成绩查询

中考满分作文

中考状元

中考志愿填报

关注中考网微信,将中考资讯一网打尽!! 收藏 建议 顶部