无锡中考网
无锡站
快捷导航   无锡中考政策指南  历年中考分数线  中考成绩查询   热门中考资讯   中考小道消息   历年中考真题及答案   历年中考作文大全   中考说明   无锡高中   返回首页

您现在的位置:中考无锡站 > 初一年级 > 练习题 > 初一英语练习题 > 正文

牛津英语七年级第一单元:This is me 练习及答案

来源:无锡中考网整理    作者:无锡中考网    2013-03-02 16:05:11

标签:牛津 英语 年级 单元 This 练习 答案说两句

一、单词翻译

  1. I have one ________ (表弟). He likes basketball very much.

  2. Jim was _________ (出生) in England. But now he lives in New York.

  3. Jane usually goes __________ (跑步) in the morning.

  4. I like to eat in a ___________ (餐馆).

  5. He scored two ___________ (精彩的) goals in his _______ (第一) match for his new term.

  6. In the last six ________ (月), he scored 15 goals in 12 matches.

  7. He is a __________ (成员) of the Music Club.

  8. Many people love looking for things on the __________ (YT网).

  9. I want to be a computer ___________ (程序员) when I grow up.

  二、词组翻译

  1. 擅长于____________________________ 2. 在校篮球队______________________

  3. 听音乐____________________________ 4. 喜欢跳舞________________________

  5. 努力学习__________________________ 6. 戴眼镜__________________________

  7. 午餐时____________________________ 8. 去散步__________________________

  9. 在周末____________________________ 10. 半小时_________________________

  三、选择题

  ( )1. This is _______ first day at Beijing Sunshine Secondary School.

  A. the my B. a my C. my D. my the

  ( )2. What did Daniel _________ to Simon?

  A. talk B. say C. ask D. speak

  ( )3. It’s time _____________ .

  A. for bed B.to bed C. to go bed D. A and C

  ( )4. Do you know how to say this word ________ English?

  A.in B.with C. use D. by

  ( )5. She is a very __________ student.

  A. well B. better C. good D. fine

  ( )6. Does Daniel _________ after school?

  A. walk home B. walk to home C. go to home on foot D.go home on feet

  ( )7. Her name is Helen Brown, so we can call her _______ .

  A. Miss Helen B. Miss Helen Brown C. Miss Brown D. Mrs Brown

  ( )8. I’ve got some good news _________ you.

  A. to B.for C.in D.on

  ( )9. I ____________ .

  A. very like English B. very much like English

  C. am very like English D. like English very much

  ( )10.Kitty works hard _______ English.

  A. at B. on C.in D.with

  ( )11. My birthday is _________ the fifteenth day of October.

  A.in B. at C.on D.by

  ( )12. I often listen to the news ________ the radio.

  A. on B. in C. by D. /

  ( )13. Do you know the teacher _________ glasses?

  A. has B. have C. with D.having

  ( )14. Who do you live ________ _________ Nanjing?

  A. with, / B. with, at C. at , with D. with, in

  ( )15. We should ________ each other and ______ each other.

  A.help, learn B. help , learn from C. help at , learn with D.help, learn to

  ( )16.That boy was born ________ a winter morning.

  A. on B. in C.under D.by

  ( )17. _________ do you call your uncle’s children?

  A. What B. How C. When D.Why

  ( )18. She often ________ a white hat.

  A. wear B. wears C. put on D. puts on

  ( )19. Children like _________ the animals in the zoo.

  A. watching B. watch C. watched D. watches

  ( )20. Han Meimei _______ her homework after school.

  A.do B. doesn’t C. does D. don’t

  四、单词的正确形式填空

  1. Ann’s uncle often ___________ (play) badminton.

  2. _________ (be) your mother a doctor?

  3. They __________ (teach) English in a small town near their home.

  4. When were you _________ (bear)?

  5. The teachers there are __________ (help) to us.

  6. Fishing is one of my ___________ (hobby).

  7. She _________ (put) on his coat and goes out.

  8. He is _________ (real) sorry for that.

  9. My uncle often tells us many _________ (fun) stories.

  10. How many __________(play) are there in a football team?

  五、句子翻译

  1. 放学后你打网球吗?

  ______________________________________________________________________________

  2. 他每天乘公共汽车上学。

  ______________________________________________________________________________

  3. 我们的篮球队是世界上最好的。

  ______________________________________________________________________________

  4. 你朋友是阅读俱乐部的一名成员吗?

  ______________________________________________________________________________

  5. 我能向你借些钱吗?

  ______________________________________________________________________________

  6. 我的生日在九月十日。

  _____________________________________________________________________________

  7. 我出生在上海,但住在苏州。

  _____________________________________________________________________________

  8. 他喜欢在电视上看足球比赛。

  _____________________________________________________________________________

  9. 我希望长大后成为一名足球运动员。

  _____________________________________________________________________________

  10. Daniel 每天带着狗去散步。

  _____________________________________________________________________________

  六、书面表达

  以 my friend 为题, 写一篇60字左右的短文。

  提示词汇:name, birthday, appearance, school, study, hobbies, dream

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________

  7A Unit 1 参考答案

  一、单词翻译

  1.cousin 2.born 3.running 4.restaurant 5.wonderful, first

  6.months 7.member 8.Internet 9.programmer

  二、词组翻译

  1. be good at /do well in 2. in the school football team

  3. listen to music 4. like dancing

  5. work hard 6. wear glasses

  7. at lunchtime 8. go for a walk

  9. at the weekend/at weekends 10. half an hour

  三、选择题

  1.C 2.B 3.A 4.A 5.C 6.A 7.C 8.B 9.D 10.A

  11.C 12.A 13.C 14.D 15.B 16.A 17.A 18.B 19.A 20.C

  四、单词的正确形式填空

  1. plays 2. Is 3. teach 4. born 5. helpful

  6. hobbies 7. puts 8. really 9. funny 10. players

  五、句子翻译

  1. Do you play tennis after school?

  2. He takes a bus to school every day./ He goes to scholl by bus every day.

  3. Our basketball team is the best in the world.

  4. Is your friend a member of the Reading Club?

  5. Can I borrow some money from you?

  6. My birthday is on September 10th.

  7. I was born in Shanghai,but I live in Suzhou now.

  8. He likes watching football matches on TV.

  9. I hope to be a football player when I grow up.

  10. Daniel takes his dog for a walk every day.

  六、书面表达

  My friend

  My friend is Jane.She was born on October 3rd.We are at the same age.She is a nice girl.She has two big eyes and a small mouth.She wears glasses and they make her look pretty and cute.She studies well at school and often helps other students.She likes reading very much and she is a member of the Reading Club.She is good at writing,too.Her dream is to be a writer when she grows up.

   欢迎使用手机、平板等移动设备访问无锡中考网,2017中考一路陪伴同行!>>点击查看

  • 欢迎扫描二维码
    关注中考网微信
    ID:zhongkao_com

  • 欢迎扫描二维码
    关注奥数网微信
    ID:aoshu_2003

热门推荐

热门专题

  • 2016无锡中考特别策划
  • 2016无锡中考录取分数线
  • 2016无锡中考查分时间及方式

[中考资讯]2016无锡中考现场特别报道

[中考作文]2016无锡中考作文题目及范文

中考报考

中考资讯

中考政策

志愿填报

中考体育

中招计划

中考分数线

中考备考

中考真题

中考一模

中考说明

中考作文

中考复习

中考状元

杯赛竞赛

物理竞赛

化学竞赛

数学竞赛

重点高中

荡口中学

光华学校

广瑞高级中学

东方国际学校

梅村高级中学

前洲高级中学

初中试题库

期中试题

期末试题

月考试题

单元测试

模拟试题

中考压轴题

工具大全

中考报考时间

中考分数线

中考成绩查询

中考满分作文

中考状元

中考志愿填报

关注中考网微信,将中考资讯一网打尽!! 收藏 建议 顶部